Dak vervangen of repareren

De volgende onderdelen behoren tot de mogelijkheden van een dakbedekkersbedrijf: dakreparatie, boeiboorden, dak isolatie, lichtkoepels, dakkoepels, dakgoot reparatie, vloeibare dakbedekking, dakshingles, leidekker, rietdekkers.

Dakrenovatie
Misschien is het beter om uw dak te renoveren inplaats van vervangen.

Dakreparatie / lekkage dak
Het is verstandig om uw dak snel te repareren, als u schade heeft. Het kan namelijk zo zijn dat de schade alleen maar toe neemt en dat er een lek ontwikkelt op uw dak.

Boeiboorden
Boeiboorden kunnen kapot gaan; ze kunnen gaan rotten. Wij komen regelmatig dit soort problemen tegen als we bezig zijn op de daken. U kunt er dan voor kiezen om deze reparaties direct mee te nemen. Op deze manier weet u zeker dat alles helemaal in orde is!

Het isoleren van een dak
Als uw dak een goede isolatie heeft, dan kan dit behoorlijk wat centen besparen per jaar. Het is daarom erg belangrijk dat uw dak goed geplaatst is met een goede isolatie. Het foutief aanbrengen van een isolatiedak kan leiden tot het rotten van uw dak.

Plaatsen van licht koepels
Indien u een donkere kamer heeft met weinig ramen dan is een lichtkoepel een uitstekende oplossing! Daarnaast kunnen de lichtkoepels als vluchtluik fungeren.

Een lichtstraat laten aanbrengen
Een lichtstraat is ideaal voor extra licht en ruimte in uw woning en bespaart veel energie.

Dakkoepels
Een dakkoepel maakt uw woning groter en lichter.

Dakgoot reparatie
Een dakgoot is erg belangrijk voor het afwatering systeem van uw woning. Daarom maken wij voor reparaties gebruik van duurzame zinken dakgoten en deklijsten. Door de keuze van dit materiaal kan uw dakgoot maar liefst 25 jaar meegaan.

Vloeibare dakbedekking
Indien u een plotselinge daklekkage in Zoetermeer heeft, dan kunnen wij in noodgevallen een vloeibare dakbedekking aanleggen. Deze vloeibare daken zijn waterdicht, maar met name een solide, tijdelijke oplossing bij nood.

Dakshingles
Dakshingles zijn uitermate geschikt voor hellende daken. Ze bestaan uit schubvormen, die geïmpregneerd zijn met glasvlies, welke aan beide zijden gecoat zijn met bitumen.